error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau Lippens & Stoop is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van Oosterhout laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau Lippens & Stoop uit Oosterhout? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Adviesbureau Lippens & Stoop kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratie- en Adviesbureau Lippens & Stoop bestaat al sinds 01-10-1988 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20056028. Tot slot zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Adviesbureau Lippens & Stoop
  • Leijsenstraat 28, 4901PD, Oosterhout
  • 0162 456103
  • bstoop@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20056028
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-10-1988
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders