Administratie- en Adviesbureau Lijster is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in de regio van Meppel laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratie- en Adviesbureau Lijster uit Meppel. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratie- en Adviesbureau Lijster kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratie- en Adviesbureau Lijster is geopend op 01-03-1980 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 51634260. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.