error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau "KJB" is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Almere.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau "KJB" uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratie- en Adviesbureau "KJB" kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratie- en Adviesbureau "KJB" is geopend op 01-07-1988 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 39046675. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en Adviesbureau "KJB"
Branche
Boekhouder
KVK
39046675
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders