error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie- en Adviesbureau Kegra of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om goede offertes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Bussum laat je jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesbureau Kegra uit Bussum. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratie- en Adviesbureau Kegra kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Adviesbureau Kegra bestaat al sinds 06-03-1987 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 32042404. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- en Adviesbureau Kegra
  • Roodborstlaan 20, 1403EL, Bussum
  • 035 6917295
Branche
Boekhouder
KVK
32042404
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
06-03-1987
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders