Administratie- en Adviesbureau Kegra is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de buurt van Bussum.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau Kegra uit Bussum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratie- en Adviesbureau Kegra kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratie- en Adviesbureau Kegra is geopend op 06-03-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 32042404. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.