error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau J.T.P.A. Hanssen is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Fijnaart laat jij jouw wensen achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesbureau J.T.P.A. Hanssen uit Fijnaart. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Adviesbureau J.T.P.A. Hanssen kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Administratie- en Adviesbureau J.T.P.A. Hanssen is opgericht in 01-12-1987 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20054078. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Adviesbureau J.T.P.A. Hanssen
Branche
Boekhouder
KVK
20054078
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-1987
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders