error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie- en Adviesbureau J.R. Kingma of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Annen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesbureau J.R. Kingma uit Annen. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en Adviesbureau J.R. Kingma kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over dit bedrijf

Administratie- en Adviesbureau J.R. Kingma is geopend op 01-05-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 04043311. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- en Adviesbureau J.R. Kingma
Branche
Boekhouder
KVK
04043311
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders