error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie- en Adviesbureau J.P. Bol B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen in te zien van accountants in de buurt van Bussum laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Adviesbureau J.P. Bol B.V. uit Bussum. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Adviesbureau J.P. Bol B.V. doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratie- en Adviesbureau J.P. Bol B.V. bestaat al sinds 01-01-1975 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het KVK-nummer: 32028501. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie- en Adviesbureau J.P. Bol B.V.
Branche
Boekhouder
KVK
32028501
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1975
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders