Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van boekhoud experts in Grathem laat je jouw informatie achter in het formulier.

Over dit administratiekantoor

Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen is opgericht in 24-10-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 13035337. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen uit Grathem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.