error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Grathem laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen uit Grathem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen is opgericht in 24-10-1994 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 13035337. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- en Adviesbureau J.J.M. Coolen
  • Prinses Margrietstraat 16, 6096AX, Grathem
  • 0475 573200
Branche
Boekhouder
KVK
13035337
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-10-1994
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders