Administratie- en Adviesbureau J.A. Arends is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van boekhouders in de omgeving van Erica.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesbureau J.A. Arends uit Erica. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Adviesbureau J.A. Arends regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie zit je hier goed.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratie- en Adviesbureau J.A. Arends bestaat al sinds 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 04080309. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Vele accountants willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.