error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie en Adviesbureau Haanwijk is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van administratie experts in Sint-Michielsgestel laat je jouw wensen achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie en Adviesbureau Haanwijk uit Sint-Michielsgestel. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratie en Adviesbureau Haanwijk kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over deze accountant

Administratie en Adviesbureau Haanwijk is opgericht in 01-05-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 55340725. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie en Adviesbureau Haanwijk
  • Haanwijk 1, 5271VG, Sint-Michielsgestel
  • 073 5512270
  • info@oamkb.nl
Branche
Boekhouder
KVK
55340725
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-05-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders