Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Eindhoven.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over dit accountancykantoor

Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn bestaat al sinds 03-09-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17053279. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.