error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de regio van Eindhoven.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn is opgericht in 03-09-1984 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17053279. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Adviesbureau Carla Duijn
  • Ministerlaan 45, 5631NB, Eindhoven
  • 040 2982199
Branche
Boekhouder
KVK
17053279
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-09-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders