error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau Burgel-Robben is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in Drunen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- en Adviesbureau Burgel-Robben uit Drunen. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Adviesbureau Burgel-Robben neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Informatie over administratiekantoor

Administratie- en Adviesbureau Burgel-Robben is opgericht in 01-02-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 18047906. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Vele accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie- en Adviesbureau Burgel-Robben
  • Lindehof 10, 5151AX, Drunen
  • 0416 330362
  • jac.burgel@zonnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
18047906
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders