error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en Adviesbureau Boaz is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van IJsselstein.

Meer weten over Administratie- en Adviesbureau Boaz uit IJsselstein? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratie- en Adviesbureau Boaz kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratie- en Adviesbureau Boaz is geopend op 23-05-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 30241079. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie- en Adviesbureau Boaz
  • Poolster 20, 3402HC, IJsselstein
  • 06-53236544
Branche
Boekhouder
KVK
30241079
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-05-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders