error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- en Adviesbureau Bagage of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van accountants in de regio van Schaijk.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesbureau Bagage uit Schaijk. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratie- en Adviesbureau Bagage kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele administratie kan je hier terecht.

Meer over dit bedrijf

Administratie- en Adviesbureau Bagage bestaat al sinds 21-05-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 17155441. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Adviesbureau Bagage
  • Schansweg 3, 5374NR, Schaijk
  • 0486 414140
Branche
Boekhouder
KVK
17155441
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
21-05-2003
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders