error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie- en Adviesbureau B. Devilee of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de regio van Leiden laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie- en Adviesbureau B. Devilee uit Leiden. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratie- en Adviesbureau B. Devilee kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratie- en Adviesbureau B. Devilee bestaat al sinds 01-10-1983 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het KVK-nummer: 28039555. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Vele accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- en Adviesbureau B. Devilee
  • Vlietweg 42, 2323LC, Leiden
  • 071 5766238
Branche
Boekhouder
KVK
28039555
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1983
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders