error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en adviesbureau @DMIN by Maaike is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Etten-Leur laat je jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- en adviesbureau @DMIN by Maaike uit Etten-Leur. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en adviesbureau @DMIN by Maaike doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratie- en adviesbureau @DMIN by Maaike bestaat al sinds 15-10-2018 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 72782528. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- en adviesbureau @DMIN by Maaike
  • Muldersweg 86, 4871KH, Etten-Leur
  • 06-48778658
  • adminbymaaike.nl
  • info@adminbymaaike.nl
Branche
Boekhouder
KVK
72782528
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-10-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders