error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- en adviesbureau A.J. Visser is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie- en adviesbureau A.J. Visser uit 's-Gravenhage. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratie- en adviesbureau A.J. Visser kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratie- en adviesbureau A.J. Visser is geopend op 16-01-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 67869793. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie- en adviesbureau A.J. Visser
  • Kamperfoeliestraat 111, 2563KD, 's-Gravenhage
Branche
Boekhouder
KVK
67869793
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-01-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders