Weten wat Administratie- en adviesbureau A.J. Visser of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de buurt van 's-Gravenhage.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en adviesbureau A.J. Visser is opgericht in 16-01-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 67869793. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

hier alle gegevens en reviews van Administratie- en adviesbureau A.J. Visser uit 's-Gravenhage. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratie- en adviesbureau A.J. Visser kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding ben je aan het juiste adres.