error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie-en Adviesbureau (AAB) of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in de regio van Rotterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratie-en Adviesbureau (AAB) uit Rotterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie-en Adviesbureau (AAB) neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratie-en Adviesbureau (AAB) is opgericht in 14-02-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 24301308. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie-en Adviesbureau (AAB)
  • Nico de Rooystraat 1, 3069RS, Rotterdam
  • 010-4564139
Branche
Boekhouder
KVK
24301308
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-02-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders