Weten wat Administratie-en Adviesbureau (AAB) of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratie-en Adviesbureau (AAB) uit Rotterdam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Administratie-en Adviesbureau (AAB) kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administratie-en Adviesbureau (AAB) is opgericht in 14-02-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 24301308. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.