error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie en Advies Ola Kaflowska of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de omgeving van Schermerhorn.

hier alle details en reviews van Administratie en Advies Ola Kaflowska uit Schermerhorn. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratie en Advies Ola Kaflowska kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratie en Advies Ola Kaflowska bestaat al sinds 01-03-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het KVK-nummer: 68139152. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie en Advies Ola Kaflowska
  • Oosterweidestraat 37, 1636XD, Schermerhorn
Branche
Boekhouder
KVK
68139152
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders