Weten wat Administratie en Advies Lubbers of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de regio van Rotterdam.

hier alle details en reviews van Administratie en Advies Lubbers uit Rotterdam. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie en Advies Lubbers neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie en Advies Lubbers is opgericht in 01-12-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 64630501. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.