error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie en Advies Jos van Gastel of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie specialisten in Wouw laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratie en Advies Jos van Gastel uit Wouw? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie en Advies Jos van Gastel doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratie en Advies Jos van Gastel bestaat al sinds 01-01-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 60001348. Ook vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie en Advies Jos van Gastel
  • Kolfwei 36, 4724ET, Wouw
  • 06-46155858
Branche
Boekhouder
KVK
60001348
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders