Administratie- en Advies-Buro G. Lok is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Gasselte.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie- en Advies-Buro G. Lok bestaat al sinds 12-08-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 04031577. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratie- en Advies-Buro G. Lok uit Gasselte? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie- en Advies-Buro G. Lok doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.