error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie- en Advies-Buro G. Lok of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Gasselte.

Meer weten over Administratie- en Advies-Buro G. Lok uit Gasselte? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- en Advies-Buro G. Lok neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

Administratie- en Advies-Buro G. Lok is geopend op 12-08-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 04031577. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie- en Advies-Buro G. Lok
  • De Brinken 14, 9462PE, Gasselte
  • 0599 564299
Branche
Boekhouder
KVK
04031577
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-08-1984
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders