error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Direct is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om passende offertes te bekijken van boekhoud experts in Vleuten laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie Direct uit Vleuten? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie Direct doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratie Direct bestaat al sinds 01-03-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 65513991. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie Direct
  • Noordhout 10, 3452LD, Vleuten
  • 06-27308363
Branche
Boekhouder
KVK
65513991
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders