error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie & Consultancy Santema of een soortgelijke accountant voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de regio van De Westereen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie & Consultancy Santema uit De Westereen. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie & Consultancy Santema neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratie & Consultancy Santema is geopend op 07-03-2012 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 54831792. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie & Consultancy Santema
  • De Pinksterblom 18, 9271LK, De Westereen
  • 0511 441349
  • santema-consultancy@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
54831792
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-03-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders