error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Consultancy Bureau Peter Houdijk is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van accountants in de omgeving van Polsbroek laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie & Consultancy Bureau Peter Houdijk uit Polsbroek. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie & Consultancy Bureau Peter Houdijk neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratie & Consultancy Bureau Peter Houdijk is opgericht in 10-02-2011 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 52017680. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Loonservice Parkstad
  • Dorp 67, 6371XE, Polsbroek
  • 045 5313438
Branche
Boekhouder
KVK
52017680
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-02-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders