error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie Consulent J. Meijer of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van IJmuiden.

hier alle gegevens en reviews van Administratie Consulent J. Meijer uit IJmuiden. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratie Consulent J. Meijer kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratie Consulent J. Meijer bestaat al sinds 24-09-1996 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 34097525. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie Consulent J. Meijer
  • Willebrordstraat 46, 1971DD, IJmuiden
  • 0255 520306
Branche
Boekhouder
KVK
34097525
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-09-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders