error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie Centrum Nederland of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om goede offertes te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie Centrum Nederland uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratie Centrum Nederland kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratie Centrum Nederland bestaat al sinds 01-10-1986 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 52188655. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie Centrum Nederland
  • Proveniersplein 5, 3033EB, Rotterdam
  • 010 4651488
  • acn-accountancy@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
52188655
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1986
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders