error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Centrum Nederland is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de regio van Rotterdam.

Meer weten over Administratie Centrum Nederland uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie Centrum Nederland doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over dit administratiekantoor

Administratie Centrum Nederland bestaat al sinds 01-10-1986 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 52188655. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie Centrum Nederland
  • Proveniersplein 5, 3033EB Rotterdam
  • 010 4651488
  • acn-accountancy@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
52188655
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-10-1986
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders