error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie-Boekhouding Flamingo of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in Kerkwerve laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie-Boekhouding Flamingo uit Kerkwerve. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratie-Boekhouding Flamingo kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratie-Boekhouding Flamingo is opgericht in 01-08-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24401085. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie-Boekhouding Flamingo
  • Vroonstraat 24, 4321AG, Kerkwerve
  • 0111 414701
Branche
Boekhouder
KVK
24401085
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders