Administratie-Boekhouding Flamingo is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Kerkwerve.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie-Boekhouding Flamingo uit Kerkwerve. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie-Boekhouding Flamingo neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Administratie-Boekhouding Flamingo is geopend op 01-08-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24401085. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.