error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- Bemiddelings- en Handelskantoor Weerstand is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de buurt van Creil.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie- Bemiddelings- en Handelskantoor Weerstand uit Creil. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratie- Bemiddelings- en Handelskantoor Weerstand kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over accountancykantoor

Administratie- Bemiddelings- en Handelskantoor Weerstand bestaat al sinds 21-05-1996 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 39062223. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie- Bemiddelings- en Handelskantoor Weerstand
  • Iglo Tademastraat 10, 8312AR, Creil
  • 0527 274738
Branche
Boekhouder
KVK
39062223
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-05-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders