error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- & Belastingadvieskantoor Van de Wal of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van Berghem laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie- & Belastingadvieskantoor Van de Wal uit Berghem. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie- & Belastingadvieskantoor Van de Wal neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratie- & Belastingadvieskantoor Van de Wal bestaat al sinds 01-08-1953 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 17236762. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Vele accountants willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- & Belastingadvieskantoor Van de Wal
  • Dennenweg 7, 5351PT, Berghem
  • 0412 630111
Branche
Boekhouder
KVK
17236762
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1953
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders