error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- & Belastingadviesburo mr. H.A.M. Wiegman is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende offertes in te zien van boekhoud experts in de regio van Delft laat je jouw details achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratie- & Belastingadviesburo mr. H.A.M. Wiegman uit Delft. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratie- & Belastingadviesburo mr. H.A.M. Wiegman kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratie- & Belastingadviesburo mr. H.A.M. Wiegman bestaat al sinds 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27235793. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- & Belastingadviesburo mr. H.A.M. Wiegman
  • Westerstraat 150, 2613RL, Delft
  • 015 2124689
Branche
Boekhouder
KVK
27235793
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders