error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Belastingadviesburo Dick de Koning is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Otterlo.

hier alle details en reviews van Administratie & Belastingadviesburo Dick de Koning uit Otterlo. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratie & Belastingadviesburo Dick de Koning neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratie & Belastingadviesburo Dick de Koning is geopend op 01-01-1997 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09093682. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie & Belastingadviesburo Dick de Koning
  • Dorpsstraat 28A, 6731AT, Otterlo
  • 0318 487319
  • info@admburo.nl
Branche
Boekhouder
KVK
09093682
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders