error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- & Belastingadviesbureau Van den Berg is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Hengelo laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie- & Belastingadviesbureau Van den Berg uit Hengelo? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratie- & Belastingadviesbureau Van den Berg kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratie- & Belastingadviesbureau Van den Berg is geopend op 01-05-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 08159197. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Vele accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- & Belastingadviesbureau Van den Berg
  • Rougoorweg 50, 7554RZ, Hengelo
  • 074 2509760
  • info@vdberg-advies.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08159197
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders