error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie- & Belastingadviesbureau J.D. + H.G. Satter B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de regio van Haaften.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- & Belastingadviesbureau J.D. + H.G. Satter B.V. uit Haaften. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- & Belastingadviesbureau J.D. + H.G. Satter B.V. doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratie- & Belastingadviesbureau J.D. + H.G. Satter B.V. bestaat al sinds 01-01-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 11025623. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie- & Belastingadviesbureau J.D. + H.G. Satter B.V.
  • Hagedelstraat 11, 4175CL, Haaften
  • 0418 592461
  • www.satterweb.nl
  • administratie@satterweb.nl
Branche
Boekhouder
KVK
11025623
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders