error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Belastingadviesbureau A.G. v.d. Werken is een administratie expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountants in de omgeving van Dordrecht laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratie & Belastingadviesbureau A.G. v.d. Werken uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratie & Belastingadviesbureau A.G. v.d. Werken kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratie & Belastingadviesbureau A.G. v.d. Werken is geopend op 01-01-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 23052878. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Vele accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie & Belastingadviesbureau A.G. v.d. Werken
  • Noordersteeg 3, 3311RV, Dordrecht
  • 078 6300155
  • www.vdwerken.nl
  • info@vdwerken.nl
Branche
Boekhouder
KVK
23052878
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders