error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratie & Belastingadvies Fledderus of een vergelijkbare administrateur voor je kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van accountants in de buurt van Zwolle.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Informatie over deze accountant

Administratie & Belastingadvies Fledderus is geopend op 01-04-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 60340797. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie & Belastingadvies Fledderus uit Zwolle. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie & Belastingadvies Fledderus neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Administratie & Belastingadvies Fledderus
  • Van Zuylenware 56, 8014WL Zwolle
  • 038 4660118
Branche
Boekhouder
KVK
60340797
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders