error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie & Belastingadvies Fledderus of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de regio van Zwolle laat je jouw informatie achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie & Belastingadvies Fledderus uit Zwolle. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie & Belastingadvies Fledderus regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratie & Belastingadvies Fledderus is opgericht in 01-04-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 60340797. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie & Belastingadvies Fledderus
  • Van Zuylenware 56, 8014WL, Zwolle
  • 038 4660118
Branche
Boekhouder
KVK
60340797
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders