error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie-, belasting- en juridisch adviesbureau P. Waaijer is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede offertes te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Kortenhoef laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratie-, belasting- en juridisch adviesbureau P. Waaijer uit Kortenhoef. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie-, belasting- en juridisch adviesbureau P. Waaijer regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratie-, belasting- en juridisch adviesbureau P. Waaijer is geopend op 01-03-1994 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 32056814. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie-, belasting- en juridisch adviesbureau P. Waaijer
  • Rijck Loeverehof 7, 1241BJ, Kortenhoef
  • 035 6852130
Branche
Boekhouder
KVK
32056814
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders