error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- Belasting- & Advieskantoor Marten Drogt is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de omgeving van IJhorst.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie- Belasting- & Advieskantoor Marten Drogt uit IJhorst. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratie- Belasting- & Advieskantoor Marten Drogt neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratie- Belasting- & Advieskantoor Marten Drogt is opgericht in 28-06-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 58293000. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie- Belasting- & Advieskantoor Marten Drogt
  • Sparrenlaan 64, 7955AN, IJhorst
  • 0522 441505
Branche
Boekhouder
KVK
58293000
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-06-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders