error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & belasting advieskantoor J. Winkel is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Oudemirdum.

Meer weten over Administratie & belasting advieskantoor J. Winkel uit Oudemirdum? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratie & belasting advieskantoor J. Winkel kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratie & belasting advieskantoor J. Winkel is opgericht in 01-01-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 01106215. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Vele boekhouders willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratie & belasting advieskantoor J. Winkel
Branche
Boekhouder
KVK
01106215
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders