error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- & Belast.adv.bur. Bart van Limpt is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bedrijven in de regio van Eersel.

Meer weten over Administratie- & Belast.adv.bur. Bart van Limpt uit Eersel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratie- & Belast.adv.bur. Bart van Limpt neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale administratie kan je hier terecht.

Over administratiekantoor

Administratie- & Belast.adv.bur. Bart van Limpt bestaat al sinds 01-01-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 54289254. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratie- & Belast.adv.bur. Bart van Limpt
Branche
Boekhouder
KVK
54289254
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders