error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & -Belangenbureau A. v.d. Harst is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede offertes te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van 's-Gravenhage laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Informatie over dit bedrijf

Administratie & -Belangenbureau A. v.d. Harst bestaat al sinds 01-01-1973 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27082697. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratie & -Belangenbureau A. v.d. Harst uit 's-Gravenhage. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie & -Belangenbureau A. v.d. Harst regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Administratie & -Belangenbureau A. v.d. Harst
  • Warnaarslaan 14, 2496RA, 's-Gravenhage
  • 070 3978404
Branche
Boekhouder
KVK
27082697
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1973
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders