error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie & Bedrijfsadvies Frijns is een administratie expert die jou kan assisteren met de financi├źn.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Eys laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratie & Bedrijfsadvies Frijns uit Eys? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie & Bedrijfsadvies Frijns doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Over dit bedrijf

Administratie & Bedrijfsadvies Frijns bestaat al sinds 01-01-1989 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 14627003. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratie & Bedrijfsadvies Frijns
  • Wezelderweg 4, 6287AM, Eys
  • 043 4519055
Branche
Boekhouder
KVK
14627003
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1989
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders