error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratie-assistent Prins 20 of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Alkmaar laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie-assistent Prins 20 uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratie-assistent Prins 20 regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratie-assistent Prins 20 is geopend op 22-03-2017 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 68349181. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie-assistent Prins 20
  • Prins Hendrikstraat 20, 1814ED, Alkmaar
Branche
Boekhouder
KVK
68349181
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-03-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders