error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie-Adviseur G.M. van Luijk is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in Maastricht laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratie-Adviseur G.M. van Luijk uit Maastricht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie-Adviseur G.M. van Luijk doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Over accountancykantoor

Administratie-Adviseur G.M. van Luijk is geopend op 15-08-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 24286526. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie-Adviseur G.M. van Luijk
  • Sint Annadal 10M, 6214PA, Maastricht
  • #N/A
  • g.m.van.luijk@hetnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24286526
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-08-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders