error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie, Adviezen en Belastingen Burgs is een administratie specialist die jou kan helpen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van bedrijven in de regio van Kaatsheuvel.

Lees hier alle details en reviews van Administratie, Adviezen en Belastingen Burgs uit Kaatsheuvel. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratie, Adviezen en Belastingen Burgs kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratie, Adviezen en Belastingen Burgs bestaat al sinds 07-01-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 18065704. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratie, Adviezen en Belastingen Burgs
  • Neer 3, 5172DE, Kaatsheuvel
  • 0416 274072
  • aburgs@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
18065704
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-01-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders