error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie Advieskantoor Sernee B.V. is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van boekhouders in de omgeving van Alkmaar.

hier alle gegevens en reviews van Administratie Advieskantoor Sernee B.V. uit Alkmaar. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratie Advieskantoor Sernee B.V. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Meer over deze boekhouder

Administratie Advieskantoor Sernee B.V. bestaat al sinds 01-03-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 37074852. Ook vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratie Advieskantoor Sernee
Branche
Boekhouder
KVK
37074852
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-03-1996
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders