error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratie- & Advieskantoor Sassen is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze voorstellen van accountants in de omgeving van Hoofddorp.

Zie hier alle details en reviews van Administratie- & Advieskantoor Sassen uit Hoofddorp. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratie- & Advieskantoor Sassen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Administratie- & Advieskantoor Sassen is opgericht in 01-05-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 34225605. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratie- & Advieskantoor Sassen
  • Graan voor Visch 15813, 2132EV, Hoofddorp
  • 023 5361320
Branche
Boekhouder
KVK
34225605
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders