Administratie- & Advieskantoor Sassen is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Hoofddorp laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratie- & Advieskantoor Sassen uit Hoofddorp. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratie- & Advieskantoor Sassen neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Over deze boekhouder

Administratie- & Advieskantoor Sassen is geopend op 01-05-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 34225605. Ook vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.