error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratie & Advieskantoor Lammertsma of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Brunssum.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratie & Advieskantoor Lammertsma uit Brunssum. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratie & Advieskantoor Lammertsma neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over deze accountant

Administratie & Advieskantoor Lammertsma is geopend op 01-09-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14090961. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratie & Advieskantoor Lammertsma
Branche
Boekhouder
KVK
14090961
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-2006
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders