Administratie-&advieskantoor GM van der Meijden is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de regio van Terneuzen.

Meer weten over Administratie-&advieskantoor GM van der Meijden uit Terneuzen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratie-&advieskantoor GM van der Meijden kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratie-&advieskantoor GM van der Meijden is geopend op 01-01-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 59204605. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.