error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratie-Adviesburo "Visser" V.O.F. of een andere administrateur voor jouw kan betekenen?

Om passende offertes te bekijken van administratie experts in de omgeving van Marum laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratie-Adviesburo "Visser" V.O.F. uit Marum. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratie-Adviesburo "Visser" V.O.F. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratie-Adviesburo "Visser" V.O.F. is geopend op 01-05-1985 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 02040868. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratie-Adviesburo "Visser" V.O.F.
  • Hoornweg 7, 9363EC, Marum
  • 0594 549307
  • donald.visser@hccnet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
02040868
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-05-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders